Tosiaan vkonloppu heilahti että humahti. Lauantai meni mökillä hyvässä seurassa ja aika paljon juomaa nauttiessa. Grilliä ja saunaa. Yksinekrtasiesti vaan mukavaa. Kesä on virallisesti avattu! Talviturkkikin tuli heitettyä. Olisihan siihen jo aikaisemminkin ollut mahdollisuuksia, mutta se on perinteisesti tapahtunut tuolla porukalla, tuolla mökillä, yleensä vain kuukautta aikaisemmin. Vedettiin paikanpäällä mökkiolympialaisetkin, eli noin kymmenottelu. Lajit suoritettiin yleensä vasurilla tai sitten ne perustu tuuriin, olin kuitenkin toinen, mikä oli vähän kunnia-asiakin, koska minähän olen kilpaillessa aina sen verran tosissani, että koitan edes voittaa.
Sunnuntai meni sitten niissä puuhissa missä voi arvatakin. Käytiin emännän kanssa hakemassa pizza ja syötiin se puistossa. Romanttista ja muutenkin mukavaa. Illalla uskaltauduin jo höntsäämään vähän tsäbää ja kulkikin aika hyvin. Jalka alkaa tottelemaan pikkuhiljaa paremmin.
Maanatai kuului nyt sitten tähän vkonloppuun, vaikka työt alkoivatkin. Illalla töistä palattuani jouduin totemamaan naureskelle, että onhan se duuni nyt ihan suojatyöpaikka. Vähän ristiriitaisaia ajatuksia kyllä. Toisaalta tuntuu että taidot menee ihan hukkaan, kun pystyissi niin paljon vaativampaankiin hommaan, toisaalta on ihan tyytyväinen, kun mitään ei tarvi ajatella ja ei oikein tehdäkään. Mutta mikä sopisikaan paremmin kesään kuin todella löysä kesätyö. Täydellistä.