Otsikon kysymykseen vastaus on että kuka tahansa. Aivan loppuun kaluttu aihe, eikä siitä taida olla kellään mitään uutta sanottavaa. Tuli vaan mieleeni että kaikki ovat taineet sen aina tuomita. Hassua vaan että kaikki sen tuomitsevat mutta silti se vaan myy. Seksi nimittäin.
Olen jo pitkään miettinyt että mikä siinä ihmisiä nyppii. Olen minäkin syyllistynyt tuomitsemaan seksillä myyntiä. Toisaalta jos sama tehtäisiin jollain muulla niin en ehkä olisi niin tyytyväinen. Mieluummin katselen esim. mainoksia mitkä miellyttävät silmääni kuin jotain mikä ei miellytä. Nyt puhun taas siitä median ja mainostajien muokkaamasta kauneusihanteestani.
Mikä sitten tekee seksistä niin pahan asian. Onko se vieläkin tabu? Ei kai. Joskus olen kuullut jonkun sanovan että heitä ällöttää se yletän seksillä mässäily. No mikäköhän siinä sitten on niin pahaa? Onko se joku muinaisjäänteinen uskonnosta iskostunut mieltymä. Lie monesko synti: irstailu. Mikä siinäkin sitten on niin pahaa? Tietysti niin kauan kuin kenellekään "ei tule paha mieli". Verrattavissa vaikka mässäilyyn. Onko se nyt sitten niin kamalaa, jos vetää hyvän aterian, alkupalat, pääruoan, juustot, jälkkärit, oluet, viinit... Ihanaa. Eikä kukaan edes voisi tehdä tuollaista todella paljon. Jos tekisi niin se olisi jo sairasta. ...vai käännynkö minä nyt omia mielipiteitäni vastaan? Ällötynkö minäkin irstailusta jos sitä joutuisin katsomaan tarpeeksi pitkään? Olettaen että en ole ihan sairas. Olenko minäkin siis vain ihan tavallinen J/jumalaa pelkäävä mies?
En tiedä miksi uskonto pitää aina sotkeä näihin juttuihin. Pointti mihin piti päästä oli että mikä ihmisiä vaivaa kun he jaksavat kitistä seksillä myymisestä (ei siis seksin myymisestä)? Ketä se kitinä sitten hyödyttää? Tuleeko siitä hyvä olo? Kaikkein oudointa on että todennäköisestä nämä' kitisejät ovat hyvinkin tekopyhiä ja kuitenkin menevät ostamaan sen topin, koska se näytti mainoksessa niin hyvältä. Kyllä ihminen on tyhmä.

P.S
jouduin oikein ääneen naurmaan tuossa kun kirjoitin "Ketä se kitinä sitten hyödyttää? Tuleeko siitä hyvä olo?" Mitäköhän tässä itse olen juuri tekemässä?